Редактор: e-mail: Кадър бТВТози парламент също не успя заради три проблема. Първият

...
Редактор: e-mail: Кадър бТВТози парламент също не успя заради три проблема. Първият
Коментари Харесай

Нинова: Парламентът не успя заради три проблема

Редактор: 

e-mail: 

Кадър бТВ

Този парламент също не съумя поради три казуса. Първият е, че задкулисието продължи да ръководи. Второто е, че и двата Народното събрание не посегнаха на модела, нито на милиметър на този модел за ръководство, и третият огромен проблем за мен, той е държавнически, че това, което правихме в Народното събрание, се различаваше от живия живот в България.

Това сподели Корнелия Нинова в " Лице в лице " по бТВ.

Нашето предложение беше: Елате, обществено пред камерите. Сядаме и си споделяме всичко. Какво желаеме да създадем, първо, второ, трето. Да ги създадат тия, тия министри, дайте имена. Но всичко пред хората да обсъдим. От другата страна във времето, разбрахме, по-късно е имало другия модел - вървене по офиси, опити да се разцепват групи, някакво шушу-мушу някъде по ъглите, добави Корнелия Нинова.

За мен казусът на проблемите през днешния ден са цените на тока, газа, хляба, олиото. Идва ужасяващ удар за инфлация и беднотия през тези зимни месеци, сподели още Корнелия Нинова.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР